Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Backup Files

Od: jaraz® odpovědí: 4 změna:

Začal jsem kopírovat data jako zálohu na rezervní HDD ,všechno probíhalo v pohodě až došlo na soubor Backup Files - teď už probíhá kopírování přes hodinu. Je nutné tyto soubory vůbec vytvářet a nebo je možno je postupně mazat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nu dotaz dobrý, ale já bych se zeptal spíš tebe. Předpokládám, že jde o adresář, ne soubor a co v něm máš by jsi měl vědět ty. Buď půjde o ruční zálohy a nebo o zálohy z nějakého programu, oboje bys měl tušit ty a nebo ten kdo ti to udělal.

hodnocení

Adresář si zřejmě vytvořily Win a je to WindowsImageBackup. Měl jsem nastavené zálohování na 1x týdně a je-li to ono,je tam za ten čas kvantum záloh.

hodnocení

tak už jsem to našel na webu, jsou to zálohy a opravdu to jde bez jakýchkoliv problémů smazat . Zálohu potom dělat ručně v delším intervalu než jsem měl.

Tak vidis, ze jsi to mel nastavene ty. Drzet takova kvanta zaloh vetsinou smysl nema, hlavne je dobre sypat zalohy alespon na druhy disk (fyzicky). Pokud to kopirujes rucne tak ok, ale nechces to spis preklonovat? Mel by jsi i funkcni system

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]