Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakuje mi nabíjecí kabel z notebooku

Od: eliska* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, z ničeho nic mi z pc vyskočil nabíjecí kabel. Když ho strčím zpět, nedrží. Počítč se normálně nabíjí když kabel přidržím. Nějaké rady? Děkuji :/

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Provizorní rada - něčím to připevnit, aby to nelítalo ven.
Správné řešení - oprava/výměna napájecího konektoru v notebooku, nebo napájecího adaptéru (dle toho kde je chyba).

eliska*
hodnocení

Děkuji. Nevíte v jaké ceně se to pohybuje? Když koukám na obojí přijde mi oboj v pořádku. Nikde není nic křivého ani žádná špína.

Napájecí adaptér průměrně kolem pětistovky. Nabíjecí konektor dle konkrétního notebooku, taky záleží jestli je připájený přímo na desce, nebo je připojený do desky kabelem. Druhá možnost je na výměnu o mnoho jednodušší.

Nedávno jsem konektor měnil příbuzné, tam byl na kabelu a náhradní díl vyšel na 350 Kč. Druhá věc je, kolik by si za opravu řekl servis.

eliska*
hodnocení

Tak to není tak hrozné.. problém je že vím jaký je servis do kterého chodím... dá ještě tak 3x víc za práci. Děkuji za radu. :)

jardaa*
hodnocení

0x

To je jak čert z elektriky. Spíše nedrží, než vyskakuje, vyčvachtaný konektor. Chvilku by pomohlo napružit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]