Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inzertní server -neoprávňené hodnocení

Od: tomek223 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtěl bych se Vás zeptat jestli je možno mi poradit ,prodával jsem na inzertním serveru jednu věc,pan se mi ozval ,poslal zálohu na poštovné já mu balíček poslal,pojistil a on ho nechal ležet 14dni na poště ,jak byl balík uložen na poště ,tak jsem mu volal ,on mi tvrdil že nemá peníze, dnes se mi balík vrátil , a pan mi dal negativní hodnocení,že jsem podvodník , tak jsem mu volal a neodpověděl mi proč to udělal jen mě poslal do patřičných míst, a položil telefon na další zavolání nereagoval,psal jsem na podporu ale tam mi řekly že hodnocení nemohou smazat že až za rok , já teď vypadám jak největší póvl, cítím se hrozně nic jsem pánovi neudělal,a on se zachová takhle ,proto se chci zeptat jak by jste se zachovaly Vy? Když budu chtít něco prodat (někdy do roku) tak tam budu mít hodnocení podvodníka ,ač neprávem ,prosím poraďte jak postupovat děkuji předem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
No a název toho serveru je tajemství? Pokud to mají takto špatně ošetřeno proti nepoctivcům, tak bych prodával a nakupoval jinde a vůbec bych to hodnocení dál neřešil.

hodnocení

1x

Asi by bylo dobré, kdybyste sem dal text negativu a i Vaši reakci. Jako potencionální kupující bychom Vám zde napsali, zda by nás takový negativ odradil od nákupu u Vás?

Který je to server? Není možné si udělat nový účet a pod ním prodávat do doby, než negativ smažou?

U komunikace s jakoukoliv podporou je vždy důležitá argumentace, jasně a srozumitelně, s důkazy, aby to pochopil i člověk s IQ houpacího koně, jinak se tím nikdo nezabývá a odbydou Vás.

hodnocení

0x

Určitě můžeš k hodnocení napsat komentář. Sepiš to obdobně jako sem, případně tam vlož i anonymizovanou fotku s důkazem jak je nepřevzato, protože na balíku to určitě bude vidět (pokud to lze tedy vložit k hodnocení). Dále bych fotku poslal na podporu ať se vypořádají s nečestným uživatelem a jak chtějí řešit negativní hodnocení...

tomek223
hodnocení

To už jsem udělal nedokázaly mi na to odpovědět ,jen napsaly že komentář může smazat jediné užívat co ho vložil , jinak se smaze automaticky po půl roce, jak já teď vypadám ,jak podvodník ,to je strašný pocit
douby*

nevypadáš tak pokud si do veřejné části toho webu napsal svou reakci na jeho negativní komentář. Tu tvoji reakci si bude moci prohlédnout každý a pochopitelně z ní usoudí, že ten negativní koment by přidělen neoprávněně a budou si myslet své o jeho autorovi. Stačí abys veřejně do reakce na jeho komentář napsal to co si napsal sem aby si to mohl přečíst každý kdo jeho komentář bude číst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]