Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1 GB internetu - na co stačí v mobilu

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

přibližně, dík

doplněno 08.10.19 20:16:

Upřesňuji, na co stačí datový limit Gb.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardaa*
hodnocení

0x

A na co bude používán? Nacpete tam hry, fotky ...? Takže záleží na nich.

hodnocení

0x

Jako RAM, nebo uložiště? A jde u uložiště o volné místo a nebo je to psané jen ve specifikaci? A nebo jde o limit dat?

hodnocení

0x

Tak tak - dejte nám sem název-typ mobilu, podíváme se na parametry a vyjádření bude mít hlavu a patu. Dotaz nelze odpovědět - možností jak dotaz pochopit je totiž spousta.

Po upřesnění - stačí na stáhnutí dat téměř 1 GB.

Pro představu - já mám 100MB na měsíc, staší mi to. Syn má 100MB na měsíc, po ranní aktivaci mu to vystačí do večera.

hodnocení

0x
Ještě mě napadá 1 GB měsíční datový limit... Takze tu máme už tři možnosti :) no, spíše dvě, mobil s 1 GB úložištěm už jsem neviděl dlouhé roky. S 1 GB RAM by se nějaká vykopávka asi ještě najít dala.
doplněno 23.09.19 12:53: Tak se omlouvám, Maverick i tuto možnost zmínil v odpovědi.
hodnocení

Ano datový limit.

hodnocení

0x

RAM - volání, sms, whatsapp, na hry to nestačí

úložiště - tak na vlastní systém, ale když se dokoupí SD karta, tak to stačí

data - když nebudeš stahovat nebo koukat na YT, tak v pohodě na měsíc (net, mapy, spotify, i nějaké ty hry)

Mám starý xcover II - tam nelze ukládat aplikace na kartu, takže je to telefon čistě jen na telefonování. Opravdu záleží na typu telefonu.

hodnocení

0x

Pokud úložiště,tak toto mi stačilo (sdkarta ) ve staré Nokii 3310 classic kde jsem měl uloženou hudbu cca3/4 a zbytek pro případné foto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]