Nejste přihlášen/a.
Nejdou mi stránky Ahaonline.cz a Blesk.cz. U stránky Aha se mi vypisuje,že mám prý kontaktovat vlastníka a píše mi to PR CONNECT RESET ERROR. A ještě se tam píše,že nelze ověřit autenticitu přijatých dat. U Blesku se mi vypisuje 502 Bad Gateway,přitom před chvílí Blesk fungoval normálně. Napište mi,prosím,jestli to máte u těchto stránek všichni,protože nevím,jestli nebudu muset přeinstalovávat buď celý PC nebo internet (používám Mozillu,nejnovější typ).
Je můj počítač v pořádku? A můj internet je taky v pořádku? Je to chyba u těch správců webů?
Schválně jsem to zkusil a taky mě to nejde. Chyba tedy bude u nich. Jen by mě zajímalo, co se tam vlastně člověk dozví. Asi nic moc, viď.
Začíná tady být takovým koloritem kádrovat tazatele. Moc se mi to nelíbí. Vím odpověď a chci odpovědět - odpovím. Nechci odpovědět, neodpovím.? Ať si každý chodí na stránky, které ho baví - mně po tom nic není. Vám ano?
Ale to není o kádrování, nebo onálepkování. Jenže není to paradox? Úžasný portál Království mluveného slova, kde si člověk mohl stáhnout i velice hodnotné a zajímavé ,,čtení do ucha´´ bez jakéhokoliv varování prostě uťali. A takovéhle zvratky bulváru? Tak Ivetu už dohnali pod vlak, Pepek Rychtář už asi taky není magnet, tak uznejte - o čem psát, na koho hodit hnůj? Třeba to zabalili...
@ajvn jenyk dal doplňující dotaz a já mu odpověděl, což je zcela jistě v rámci poradny. Tak co máš s kádrováním?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.