Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dell Backup and Recovery mi smazal data?

Od: jmeno odpovědí: 2 změna:

Hezký večer,

Dnes se mi na mém Dell notebooku spustil Dell Backup and Recovery Basic. Bylo to hned po zapnutí počítače ještě před možností přihlásit se. Napsal mi 4 kroky procesu: Inteligentní oprava, Okamžitě obnovit, Záloha uživatelských dat a Obnova systému. Druhý krok měl prý trvat 10 minut, ale protáhl se asi na dvě hodiny. Potom se mi počítač konečně zapnul a umožnil mi přihlásit se.. Jenže.. Na disku mi chybí asi 650 GB dat! *nevi**plac*

Jsou moje soubory nenávratně ztraceny, nebo je zde nějaká možnost, jak je získat zpátky? Případně, jak je možné, že prostě počítač smaže 75 % dat? Prosím o radu! *modla* Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

2x

Disk odpojte a nepoužívejte. Odneste nebo zašlete do recovery centra, kde se tím zabývají dnes a denně. Svépomocí akorát stížíte recovery firmě práci nebo data nenávratně vymažete.

mot
hodnocení

0x
no mozne to je, protože jste to z nabidky vybral. mozna nejaky recovery program na smazana data to obnovi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]