Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalé načítání

Od: nandor® odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,potřeboval bych poradit.Mám notebok Asus R517S win10 při startu velice pomalu načítá,než naběhne to je doba!Díky za každou radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doplň informace. Co znamená "to je doba"? Co všechno máš na ploše? Kdy jsi naposled vysypal koš? Kdy jsi naposled čistil prohlížeč/e? Kdy jsi naposled čistil systém (Ccleaner)? Atd atp.

doplněno 20.09.19 21:05:

@nandor: Máš tam ode mě další tři otázky, na které jsi neodpověděl. Zkus se jimi zabývat.

hodnocení

2-3minuty,Ccleaner použivám dost často

hodnocení

Ccklener použvám často a než to naběhne tak to trvá 2-3minuty

hodnocení

0x
Jaky tam mas disk? Klasika nebo ssd? Stahni si crystaldisk info jestli ti nejde do kopru disk

hodnocení

0x

Jestli máš Avast nebo podobnou blbost a při startu zapnuty všechny její funkce, tak tři minuty jsou docela bleskový start *smich*.

Nebo spouštění CCleaneru a podobně...

karel556*

Tu "blbost" Avast mám a start win 10 trvá max 15 vteřin, tak tím to snad není.

No záleží na tom, jak je ten avast nastaven a co k němu uživatel postahoval za skvělé health a care programy. Jeden takovej měl po startu pozapínaný u avastu všechno a divil se, že mu to nejede.

hodnocení

0x

Dobrý večer,

Podívejte se v průzkumníku souborů, kolik máte zabraného místa v položce plocha. Pokud máte na ploše uložené velké soubory jako foto/video a pod. může to být způsobené právě tímto. Na plochu patří jen zástupci složek.

Jako další krok bych si otevřel správce úloh ( ctrl + shift + esc ) -> pokud se otevře malé kénko tak dole kliknout na VÍCE INFORMACÍ -> a dále rozkliknout záložku PO SPUŠTĚNÍ. Tam naleznece programy, které se spouší hned a třeba nejsou potřebné. Zde je je možnost zakázat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]