Nejste přihlášen/a.
Už nějakou dobu mám Acer Aspire 5 a jsem s ním spokojen, ale rozšíření RAMky z 16 na 32 by bylo super. Nejsem si ale jistý, jestli by to vůbec šlo. Taky bych rád věděl, jestli se dá rozšířit paměť. Sice to má 1256 GB (256 GB SSD a 1TB HDD) a mám k tomu ještě 3TB externí disk, ale bylo by příjemné mít o něco větší interní disk, takže můžu notebook prostě vytáhnou a mít tam všechno i bez zapojování disku, kvůli kterému často nemám dost USB portů.
Model: Acer Aspire A515-52G-76C1
Běžně pracuji s mnoha velkými soubory najednou společně s několika internetovými stránkami, což často notebook velice zpomalí i když má 16GB RAM a jakýkoliv editing v lepším programu jí spolkne hned polovinu. Kopírování/přetahování souborů dokonce RAMku vytíží úplně. Kvůli tomu pak musím někdy zavírat programy a kopírovat soubory po jednom jen aby to nakonec netrvalo hodiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.