Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OneDrive mi říká, že můžu začít

Od: misa* odpovědí: 5 změna:

OneDrive pod Windows 10 mi říká, že všechny soubory jsou aktualizované, a že můžu začít. Co to znamená? Jaké soubory jsou aktualizované a s čím můžu začít? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Máš zapnutou synchronizaci složky a cloudu OneDrive. To znamená, že se vybrané synchronizované soubory ukládají do složky i na cloud automaticky podle nastavení či při zapnutí PC-jakýsi druh zálohy.

Oznámení, že můžeš začít znamená obecnou hlášku, že je vše v pořádku a můžeš pracovat se soubory.

douby*
hodnocení

4x

taky to může znamenat, "bez vašeho vědomí vám synchronizujeme data s naším cloudem, můžete začít hledat způsob jak one drive vypnout případně najít výhodnější alternativu" :) každý si tu hlášku tlumočí trochu jinak.

Taky to tak lze vyložit :)

iz*

Já jsem OneDrive vypnula a odinstalovala dřív, než mi mohla něco napsat. (--:

karel556*

též jsem odinstaloval, pro mě nemá význam a mám klid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]