Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevřela jsem tento mail

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

nepřipadalo mi to jako spam, pouze jsem ho přečetla a smazala, žádnou přílohu jsem už neotevřela, zřejmě je to spam, hrozí mi nějaké nebezpečí děkuji

Ve Vaší lokalitě dle IP provázané s Vaším emailem jsou tyto lidé...

Inteligentni
Beata82
3Arni3
Velkakocka
Zadnizasun
Nadevse
Krucka
Amalkaa
Veselice
Nymfulda

IP Scanner s.r.o. (c) 2019 , Nádražní 21, Praha 5 - Smíchov

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Chodíte na seznamky, tak musíte počítat s tím, že vás tyto spamy či ware budou otravovat. Jednoduše jejich doménu www.seznamuj.eu hoďte do spamového filtu a nezabývejte se tím. Ohrožena virem můžete být i poštou od dobré známé...

Nesouvisí to s návštěvami čehokoliv. U nás už to 2x přišlo na email podatelny. Podatelna nemá jmenný účet a holčina, která ho obsluhuje má svůj vlastní a přístup do internetu nemá.

hodnocení

2x

Nehrozí Vám nic, když jste na nic dalšího neklikla. K nám do práce to přišlo už 2x.

Je to prostě jen spam.

vilik*
hodnocení

0x
Myslím, že vám hrozí morální trauma. Pro někoho málo, pro jiného moc.
hodnocení

To je nevkusný vtiip. Zajímalo mě, zda mi někdo fakt třeba sleduje ip adresu.

Není potřeba být přehnaně paranoiní. IP adresu vám sleduje plno lidí. Například poskytovatel internetových služeb. Ale nebojte. Nikoho nezajímá, kam chodíte klábosit.

iz*
hodnocení

0x

Jestli jste odesilatele neznala, neměla jste e-mail otvírat.

Ernie má pravdu, ohrožení hrozí i od dobrých známých. Obzvláště, jestli si od nich necháváte přeposílat nějaké "zaručené zprávy", "roztomilé obrázky" apod.

douby*

samotné otevření emailu není nijak rizikové (to bejvávalo v dobách děravého outlooku ale u webmailů skutečně nehrozí při pouhém otevření zprávy nic) ... vyvaroval bych se ale určitě klikání na jakýkoliv odkaz v textu emailu či otevírání jakékoliv přílohy pokud je zjevné, že jde o nevyžádanou zprávu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]