Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování televize přes počítač

Od: jaro4 odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer. Na počítačí mužu sledovat televizi Seznam.cz.Chtěl bych sledovat i televizi Nova Barandov Čt1 Čt2 Prima.a jiné.Mám si stáhnout program který by mi umožnil sledovat program co jsem uvedl a více programu. Jak si nainstalovat a postup instalace? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milo*
hodnocení

1x

tv.popcornuj.eu/...

Nič moc,ale niečo.

Anebo preštuduj si,, google.com/...

fantvbox.com/...

milo*

hodnocení

0x

Já používám tohle: sledovanitv.cz/...

Ale mám to jako bonus od svého poskytovatele internetu za to, že používám jeden z jeho vyšších tarifů. Netuším jak je to případně cenově pro ty co nejsou klienty.

hodnocení

0x

Já používám televizní externí USB rekordér za pár korun. Evolveo DVB-T2. Samozřejmě že lze cokoli nahrávat.

doplněno 17.09.19 21:26:

Někdy se mu říká externí tuner, nebo televizní karta.

doplněno 17.09.19 23:03:

Ještě doplním, kromě ceny za tuner už pak nic neplatíte.

kepler*
hodnocení

0x

Pokud trváš na sledování pozemních stanic TV, žádný program na to neexistuje. Musíš mít HW v podobě dodatečného tuneru. Dřív to byla do stolních PC TV karta za pár stovek. Jinak spíš doporučuji příjem internetové TV, pokud to provider netu u vás nabízí. V nejlevnějším balíčku tak mám 90 programů, které si můžu sledovat on line nebo nahrát a je možnost přeskakovat reklamy.

pavelpavel*
17.09.19 21:28

Souhlas.

fran56ris*
hodnocení

0x

hodnocení

0x
Pro sledování čt1.2.24 a nova, prima extra aplikaci nepotřebuješ. Ty Maji online stránky ivysilani.cz iprima.cz. Barrandov po netu nevysílá ale co si Budem povídat- na co řešit samožera Soukupa. Další programy už budeš muset řešit přes usb tuner nebo IPTV případně Kodi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]