Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Na počítačí mužu sledovat televizi Seznam.cz.Chtěl bych sledovat i televizi Nova Barandov Čt1 Čt2 Prima.a jiné.Mám si stáhnout program který by mi umožnil sledovat program co jsem uvedl a více programu. Jak si nainstalovat a postup instalace? Děkuji.
Já používám tohle: sledovanitv.cz/...
Ale mám to jako bonus od svého poskytovatele internetu za to, že používám jeden z jeho vyšších tarifů. Netuším jak je to případně cenově pro ty co nejsou klienty.
Pokud trváš na sledování pozemních stanic TV, žádný program na to neexistuje. Musíš mít HW v podobě dodatečného tuneru. Dřív to byla do stolních PC TV karta za pár stovek. Jinak spíš doporučuji příjem internetové TV, pokud to provider netu u vás nabízí. V nejlevnějším balíčku tak mám 90 programů, které si můžu sledovat on line nebo nahrát a je možnost přeskakovat reklamy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.