Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samospouštění prohlížeče

Od: jirka222 odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

chtěl bych se zeptat někoho kdo by věděl jak se zbavit samospouštění prohlížeče.

Po každým spuštění počítače se mi vždy otevře prohlížeč Chrome se s stránkou adf.ly a ani přeinstalace prohlížeče nepomohla.

Nevíte někdo co by to mohlo dělat a jak se toho zbavit?
Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

agraelos*
hodnocení

2x

Zdravim, v konfiguraci systému - v po spuštění počítače, neni tento nevyžádanej příkaz?

111®
hodnocení

0x

prohnat počítačem kontrolu malware, zagoogli

jirka222
hodnocení

Díky ale to jsem taky dělal a žádný problém to nenašlo.
počítač je čistý.

111®
hodnocení

0x

zkus adwcleaner

pavelpavel*
hodnocení

0x

Je to někde v registrech. Vymazat. Anitivirus stejně nic nenajde. Přesný postup neporadím, ale měl jsem podobné otevírání Firefoxu.

kokott
16.09.19 22:52
hodnocení

0x
Samospouštění prohlížeče
barbora732

U mě to byl právě ten "update.bat", který je vidět na obrázku, a je umístěný ve Windowsovské složce "Po spuštění". Uvnitř souboru je odkaz na webovou stránku, která otevírá právě to Adf ly

Mažu ho ze složky.

talisman
hodnocení

0x

Teď jsem také řešil problém s ad fly.

Mě pomohlo obnovení systému o den zpátky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]