Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telegram - data zabírájí stále více paměti

Od: david03 odpovědí: 1 změna:
Ahoj, mám aplikaci Telegram a mám přihlášen odběr různých kanalů, které zveřejňují i obsah fotek a videí. Když se na ně podívám načtou se mi do paměti. Ta je v aplikaci: Setting>Data and Storage> Storage usage a je tam možnost Clear Cache, která vymaže veškerá data a dále je tam možnost Local database. Ta ovšem nesmaže všechna uvedená data. Nedávno jsem si všiml, že tam mám načteno 16,7 mb později 17 a teď 17,6 mb. Nevíte, jestli se mi do mobilu ukládají dokumenty, které již nemohu smazat?
Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x
Myslím si že většina dat v mobilu jde smazat, ale některá data aplikace potřebuje pro svůj běh, proto smazat nejdou. Dělá ti problém objem dat v mobilu 16,7 Mb? To jsou třeba 2 kvalitní fotky. Nevím co máš za mobil, to jsi nám neprozradil, ale tyhle starosti v mém případě s 32 GB kartou a 16 GB v mobilu mě připadají velice směšné *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]