Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kurz programování pro Android - ne moc drahý

Od: david03 odpovědí: 1 změna:
Ahoj, chtěl bych za­čít pro­gra­mo­vat pro an­dro­id. Je to přece jen trochu jiné než Java, ikdyž s ní pracujete. Mo­hu se to na­u­čit z in­ter­ne­tu ale s ži­vý­mi lid­mi, kdy se mo­hu hned na ně­co ze­ptat, je to lep­ší a rych­lej­ší.
Moh­li bys­te mi do­po­ru­čit ně­ja­ký kurz, kte­rý ale ne­sto­jí tře­ba 15 000 za zá­kla­dy a po­dob­ně?
Ne­bo zná­te ně­ko­ho osob­ně, kdo se vy­u­čo­vá­ní pro­gra­mo­vá­ní tře­ba jen pří­le­ži­tost­ně vě­nu­je?
Ide­ál­ně v Br­ně ale na kurz byl bych scho­pen i do­jet.
Dě­ku­ji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

douby*
hodnocení

0x

kurzy jsou příliš časově soustředěné, tam se nestihnete naučit nic, je to vždy jen takové vykopnutí a stejně bude jen na vás zda se podrobnosti zvládnete doučit sám ... optimální cesta je skutečně jít přes oficiální online dokumentaci pro jejíž studium máte mnohem víc času a prostoru na experimentování, nebo nějaké online kurzy a ptát se online na stackoverflow.com/... pokud něco nepochopíte.

Narovinu vám taky říkám, že kurz Android vývoje s cenou pod 15tis bude jen ztráta času. Taková cenovka rozhodně nenaznačuje, že by kurz měl vést někdo s bohatými praktickými zkušenostmi... Pokud takto škudlíte, je pro vás imo jedinou cestou online vzdělávání, online kurzy a dokumentace ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]