Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde pouze seznam jinak nic

Od: galapetr® odpovědí: 23 změna:

Ahoj. Po přeinstalaci windows 7 na internetu funguje pouze Seznam - uložto, FB atd se vůbec nenačtou...Proč?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Uložto i FB normálně fungují. V kterém prohlížeči se stránky neotvírají? Zkusil jste jiný prohlížeč?

hodnocení

0x
Ja bych to skoro hadal na stary prohlizec Internet explorer- stahnouttusim IE 8 pro win 7 a pak i jiny prohlizec.

hodnocení

dělá to v IE i v Google Chrome

Fajn, tak trochu popis dalsi veci. Ping na ty stranky jde? Prohlizece tedy predpokladam podle odpovedi ze nejsou historicke verze... nejdou jen ty dve? Dalsi stranky ok? Nastaveni site?
hodnocení

Tak teď už vše funguje akorát nejde Uložto

Ukáže se tento web je nedostupný DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Když zadám ping, ukáže se to samé

Dělá to všude GoogleChrome, Firefox, Opera...

pavelpavel*

Problém s DNS. Vyzkoušel jsi návody na netu?

Hmm tak ping v prkazovem radku, restektive ping www.ulozto.cz ti urcite neukaze to same.
Na te siti funguje jine pc, mobil v pohode?
Co to nastaveni site na ktere jsem se ptal?
hodnocení

tohle se ukáže po zadání ping uložto...

Podle návodů jsem dal nastavení sítě - viz. obrázek je to furt stejné, Uložto nedostupné

Jde pouze seznam jinak nic
17.09.19 13:32
hodnocení

Jde pouze seznam jinak nic #2
hodnocení

ano jiný PC na té síti funguje normálně

OK, jiný pc má stejné dns servery? Zkusil bych schválně nechat automatiku, tedy by to bralo nejspíš jako dns server tvuj router.

hodnocení

automaticky bylo navolené a blblo to, proto jsem to změnil podle návodů z netu...

Obrázek když v příkazovém řádku zadám jen ping

jiný PC má automaticky Dns

Jde pouze seznam jinak nic #3
Zkus v prikazovem radku:
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
hodnocení

a to mám jen napsat a dát entr? Nic víc?

Jo, nejdriv jeden radek, pak druhy
hodnocení

tak to se ukáže po napsání:

Jde pouze seznam jinak nic #4
hodnocení

a tohle když to zadám jako správce

Jde pouze seznam jinak nic #5

Tim prvnim příkazem jsi smazal dns cache a druhým jsi ji vlastně donutil k "vytvoření" Můžeš za 15 minut mrknout do protokolu událostí jestli ti naseká chyby a nebo to pak rovnou otestuj

Ještě zkus v příkazovém řádku:nslookup ulozto.cz 8.8.8.8

a mělo by ti to psát

Server: dns.google
Address: 8.8.8.8

Non-authoritative answer:
Name: ulozto.cz
Address: 77.48.29.99

A pak zkus nslookup ulozto.cz 1.1.1.1

hodnocení

tak to píše tohle

Jde pouze seznam jinak nic #6

Ten druhý máš špatně. Příkaz je stejný, akorát jsou tam 1.1.1.1 na konci, ty jsi příkaz vynechal úplně.
Hele jen tak mě napadá protože to už je hodně divné...router je po restartu taky? Nebo nemáš v pc ještě nějaký super prográmky, které hlídají kde co? Různé ty anti... Případně firewall jiný než ten integrovaný ve win.

hodnocení

je tam celý příkaz - výše...

Ten windows 10 je nově nainstalovaný, takže tam žádné prográmky nejsou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]