Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Částka za Macbook Air 13,3

Od: kasper® odpovědí: 8 změna:

zdravím ,

jakou částku může požadovat kamarád za Macbook Air 13,3 necelé dva roky stáry

koupen za 28690 Kč

Částka za Macbook Air 13,3
Částka za Macbook Air 13,3 #2
Částka za Macbook Air 13,3 #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iovce
hodnocení

2x

To je sice hezký, že je starý 2 roky, ale bezcenná informace. Záleží na konkrétním modelu, nejen chronologicky, ale i výbavou (prakticky u Apple omezeno jen na RAM, CPU, disk)

Podle fotky to vypadá na skutečný šunt s TN displejem, tzn do 5000 Kč. Ale je to pouze můj odhad, co by to zhruba mohlo být za model, apple notebooky ,jak sis nevšiml, vypadají dost podobně všechny. Jednoduchý test - Menu informace o systému - modelové číslo + model procesoru + ram +ssd. displej= mění li sytost/nádech při pohledu ze stran, TN model (asi tak 4 roky a víc sstarší)

Kromě toho záleží na "klientele" apple iOvce jsou ochotné platit jiné ceny než zbytek lidstva (příčetní lidé).

Další věc je, že AIR byly vždycky podřadná řada, a jediné (13"!) modely o kterých stálo uvažovat byly Macbook Pro s 28W Procesorem a grafikou Iris Pro (nikoli 15W tintítkem a HD 4400), především kvůli tomu, že měly dvojici větráků. Pro 15" řadu prakticky všechny jsou skvělé.

iovce

Pardon 28W CPU neměly grafiku Iris pro , ale Jen Iris nebo Iris Plus, abych byl přesný.

kromě toho záleží na stavu, především opotřebení baterie. Apple je známý tím, a já to potvrzuji, že baterky se téměř neopotřebují (10% ztráta kapacity po 5 let ~ 500 cyklech - o tom si ostatní mohou nechat zdát)

potencionální problém: fleky na displeji (údajně by se mělo týka jen Macbook Pro Retina 2012/2013)

14.09.19 22:36
hodnocení

Částka za Macbook Air 13,3 #4

hodnocení

0x

Částku může kamarád požadovat jako chce.

Jestli mu ji Vy, nebo někdo jiný dá, to už je věc jiná.

hodnocení

myslel jsem spiš napsat jakou částku přibližně může poždavot

junkers*

No, třeba já bych to nechtěl ..

hodnocení

já nekupují chtěl po mě jen ocenit jakou částku za to může chtít v apple produtech se nevýznám takže proto jsem napsal sem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]