Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neslyším skype

Od: mures odpovědí: 5 změna:

Zdravím..se staršími verzemi skype sem neměl problémy...po přechodu na win10 a aktualizaci skype jsou problémy..partner mě slyší ale já jeho ne.. se starší verzí skype bez problémů.. ale "násilná" aktualizace zas problém. Koupil jsem nový pc s win10 a stejný problém..co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No a nema problem spis protistrana? Zatim vsechny problemy se Skype byly kvuli nastaveni mikrofonu. Skype ma testovaci hovory s automatem, tam se chova jak?

mures
hodnocení

problém nastal po aktualizaci skype u mne..když se prihlásím tabletem(android) přes vlastní wifi tak bez problémů. takže myslím že chyba bude na mé straně..ale jaká?

Tak znovu- testovaci hovor s automatem se chova jak?
Dalsi veci je jit do nastaveni skype, obecne, nastaveni zvuku (nebo podobna cesta) a mrknout jak jsou nastavene reproduktory

mures
hodnocení

díky..už se zadařilo.. nakonec to bylo v nastavení - vybraných reproduktorů..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]