Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mám dobít kredit na AUKRU?

Od: zaneta93 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jsem nováček a ráda bych si dobyla kredit na AUKRU. Můžete mi poradit jak na to? díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

*dobít

napoveda.aukro.cz/...

Pokud ovšem neprodáváte, tak žádný kredit dobíjet nepotřebujete. Navíc Aukro se samo ozve, až budete dostatečně v mínusu, abyste účet dorovnala.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Na nákup není třeba žádné finance a jen prodejci se účtují procenta až z prodeje zboží na to na účet Aukra pod variabilním sybmolem. Žádný "Kredit" tedy neexistuje jen procenta z prodeje a to platí jen prodejce. Na účtu je pak částka červeně k zaplacení, nebo zeleně plusová. Ano prodejce si může i tak předplatit peníze na účet, aniž by měl dluh.

hodnocení

0x

Prodáváte? pak Vás aukro vyzve k "dobytí" ne kreditu ,ale k zaplacení poplatků za založení aukce či vložení inzerátu. Jina poprvé jsem toto platil před deseti? roky,něco sežralo,ale stále tam něco mám! JInak nevím jak současné-upravené aukro,ale tehdy toto vše bylo psáno v podmínkách prodeje a nákupu na aukru!

pavelpavel*

Stále stejné. Jsem tam od roku 2007 tedy skoro od začátku. Pamatuji i starou grafiku. Za vystavení aukcí už se neplatí a za první obrázek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]