Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je dnes ještě provozovatel, který nebude chtít po mně při zakládání emailu číslo telefonu a nebude mít limity při zakládání?
Př: centrum chce mobil, Tiscali pustí jeden za 10 min., potřebuji to udělat dětem ve škole v hodině pro výuku.
Díky
U seznamu je číslo dobrovolné ale musí se poslat sms pokud chcete neomezené úložiště (stačí jednou a je to tak napořád) nebo aspoň musela se poslat tak před 3 rokama na seznamu už jsem email dlouho nedělal.
Já teď používám cock.li (číslo ani žádný jiný email nevyžaduje) svobodný mail hosting emaily šifruje (na výběr je mnoho @domén viz obrázek) na stránkách mají informace pro připojení přes email klienta nebo můžete používat web mail ale ten asi není v češtině
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.