Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohodlný Email

Od: skrob® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je dnes ještě provozovatel, který nebude chtít po mně při zakládání emailu číslo telefonu a nebude mít limity při zakládání?

Př: centrum chce mobil, Tiscali pustí jeden za 10 min., potřebuji to udělat dětem ve škole v hodině pro výuku.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

1x

U seznamu je číslo dobrovolné ale musí se poslat sms pokud chcete neomezené úložiště (stačí jednou a je to tak napořád) nebo aspoň musela se poslat tak před 3 rokama na seznamu už jsem email dlouho nedělal.

Já teď používám cock.li (číslo ani žádný jiný email nevyžaduje) svobodný mail hosting emaily šifruje (na výběr je mnoho @domén viz obrázek) na stránkách mají informace pro připojení přes email klienta nebo můžete používat web mail ale ten asi není v češtině

Pohodlný Email

Když vidím ty domény, tak pro děti ve škole pro výuku ideální *frajer**smich**palec2*

hodnocení

Díky, no s těma doménama to asi fakt nepůjde, zapojím rodiče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]