Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte co můžu mít s PC? Napíšu vám veškeré potřebné informace, které by vám mohly pomoct...
Asi před měsícem mi odešla základní deska...Ok vyreklamoval jsem ji, vyměnili mi ji a čekal jsem, že je po problému...Ale PC od té doby byl nějaký divný...Zamrzával a hlavně byl pomalý, ale jen co se ve windovsech týče...Hry šly skvěle třeba COD4 po netu nedělal problém vůbec, ale když jsem chtěl něco udělat ve windovsech, např zkopírovat jednu písničku z disku A na disk B a nebo něco otevřít, bylo to chabé...Tak jsem si řekl, že by to mohlo být softwarem (ikdyž jsem měl náhodou těsně po formátu), ale řekl jsem si, že mohla být chyba v ovladačích (mohly fungovat pořád nějak ty staré z provizorní základovky kterou jsem používal než mi ji vyreklamují), a nebo že jsem přece jen stáhl někde nějakého vira nebo špatný program nainstaloval...
Tak jsem šel na komplet formát všech rozdělených disků, instal windovsu (těch, které používám už roky) a nainstaloval jsem POUZE A JEN nezbytné ovladače pro základní desku a grafiku...
Musíte uznat, že v PC nemůžu mít nic škodlivého (software), protože méně než OS a ovladače tam mít už ani nemohu, přesto, když mi naběhne spořič, PC se sekne a pomůže jen restart...Defragmentace disku se nedokončí...Když jsem zkoušel nainstalovat tak jednoduché programy jako je PDF acrobat, a podobne, co mi trvaly vždycky okolo 3-5minut...mi to instaluje teď pul hodiny nebo i hodinu (pokud se to nesekne úplně)...
Díky všem co ztrávili čas u mého problému a tohoto dlouhého článku...Díky předem za dobré odpovědi...
Jen info nakonec,mám:
Athlon 1.8 dvoujádro takže 3000+
grafiku Nvidia 8600 (256mb)
3000 GB RAM
160HD (momentálně zaplněné 2GB)
Základní deska Asus je nová a z těch 3GB RAM jsou 2GB taky nové...
Je to 2x 512MB a 1x 2GB
Nenastavoval jsem nic...Myslíš, že by mohla být chyba někde tam?
doplněno 20.01.09 16:27:Jo ale předtím když tam byla jen ta 2x 512MB tak to šlo v pohodě...problém nastal, až když se mi spálila základovka...
Tak, píšu až teď, protože jsem to zkoušel až dnes...Zkoušel jsem vyhodit jak tu 2GB...Tak přehazovat jakkoliv ve slotech ty dvě 512, tak tam nechat jen tu 2GB...Ale výsledek je stejný...
Když dám instalovat Adobe Reader, trvalo to 20 minut a nedodělalo se to ani...Když jsem dal z extérního disku zkopírovat jednu hudební skupinu, trvalo to dost dlouze (20s)...předtím 3-4s...
Tak fakt si nevím už rady...
Podívej se, v jakém přenosovém režimu ti jedou disky a taky mrkni na vytížení procesoru ve správci úloh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.