Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém se starším HP Compaq 6530b - na svou dobu celkem mašina. Firma vyhazovala staré stroje, tak jsem si ho vzal s úmyslem, že ho budu mít doma na autodiagnostiku apod. Donesl jsem ho domů, vyčistil, přepastoval, přeinstaloval systém (W7) a zjistil, že po zavření víka se nic nestane, prostě display svítí dál. Takže klasicky, projít nastavení napájení, nastavení po zavření víka, všechno nastaveno tak, že by to mělo normálně fungovat, ale ono nic. Samozřejmě ovladače jsem prolítl všechny a nezdá se, že by něco bylo špatně nebo něco chybělo. Že by to byl problém HW se mi nezdá, ten noťas byl převážnou část svého života v dokovací stanici v kanceláři a nikam se s ním moc nechodilo, takže se nějak mechanicky nenamáhal, proto bych spíš pátral po problému v nějakým nastavení. Máte někdo nějakou radu? Díky moc
Počítač většinou nevypínám, pouze ho "hibernuji" nebo "uspávám". Když to udělám několikrát za sebou (tak asi 14x), už to pak znovu nejde, musím počítač buď opravdu vypnout nebo restartovat. Pak zase hibernace i režim spánku fungují. Nevím, proč to tak je, ale už jsem si zvykla.
Třeba jde o stejný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.