Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Playstation 3 - připojení k D link

Od: nalim66* odpovědí: 3 změna:

Drazí přátelé! Mám problém s připojením té drahé škatule k WiFi. Kluk chce wrestlit online a mě štve, že mu to neumím zařídit. Ta věc mi hlásí chybu v komunikaci se servrem, jmenovitě DNS.

výtka
Upozornění od sys maverick 19. 01. 2009 22:41:06

Tak nám prozraď jak jsi to nastavil, jak máš doma rozvedený internet (máš router?)... na tohle jinak nepůjde odpovědět

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zatim ti řeknu tohle- pokud jsi zadat parametry ručně (IP, masku, bránu, dns- poslední dvě jsou IP routeru) tak nastav PS3 na automatiku, pokud je to automaticky tak to zkus nastavit ručně. Mimochodem ta wifi na routeru je nastavená? Funguje?

nalim66*
hodnocení

Jo, routr samozřejmě mám , DI 524 trošku delší dobu , od UPC. Je však v jiný místnosti. Signál je jakž takž. Notebook mi jede celkem v pohodě. To připojení jsem piplal krok za krokem , ale ve finále mi to píše chybu v DNS. Ty čísla mají být dvě, primární a sekundární. Zkoušel jem různý varianty návodů, ale mám to asi pořád blbě

doplněno 19.01.09 23:02:

No ta automatika mi tam nešla zkouším to manuálem

doplněno 19.01.09 23:20:

No díky moc za komunikaci, děcák už šel konečně do hajan, takže už tam nemůžu prudit. Zkusím pokračovat zítra.

D í k y!

Ale kuš, dns ti stačí jedno ;) Dokud nevim co tam zadáváš tak se dál nehneme

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]