Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udržovat web

Od: slonik odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
mám web, který bych si chtěl udržovat aby ho vyhledávače nedávaly více a více dozadu.
Co je třeba dělat aby se web udržoval? Automaticky se na něm každý den doplňují výsledky ze sazky, které lidi sledují.
Jak mohu takový web udržovat?
Poradil by mi tu někdo?
Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Měl by stačit kvalitní aktuální obsah (pokud možno bez chyb). Jestli se aktualizují jenom výsledky ze Sazky, není podle mne moc pravděpodobné, že by se web udržel ve vyhledávání na první straně.

doplněno 12.09.19 16:22:

Nevím, co je to za web, ale aktuální články by podle mne neměly nic zkazit.

slonik
hodnocení

Dobrý den,
ano aktualizují se jen výsledky.
Jak ten web jinak udržovat? Občas přidat nějaký článek by stačilo? Nevím co dalšího by mohlo pomoct.
Děkuju
slonik
hodnocení

Dobrý den,
články o sazce tam mám.
Ono je popravdě těžké něco dalšího vymýšlet, co bych tam mohl přidávat.
Jak by jste to řešili abych web mohl udržovat?
Děkuju

douby*
hodnocení

2x

jednoduchá otázka se složitou odpovědí, kolem této otázky se točí celý obor SEO. Doporučuji začít zde, najdete tam i několik klíčových zásad SEO cs.wikipedia.org/...

douby*

ty zásady se dají shrnout do dvou velkých skupin 1. technicky prohlížeči nekomplikovat strojový crawling a dodávat mu všechny možné meta informace, který je schopen potenciálně zpracovat + 2. pravidelně aktualizovat originální obsah a zasadit se o to aby na něj lidé z jiných webů často odkazovali a zmiňovali jej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]