Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení DHCP u O2 přes ASUS WL-500g Premiu

Od: kubac odpovědí: 7 změna:

Mám problém s nastavením domácí wifiny (chci vytvořit domácí síť přes DHCP). Když jsem měl UPC, nastavil jsem DHCP bez problémů. Přestěhoval jsem se do bytu, kde je O2 (připojení přes modem ZyXEL Prestige 600 series) a už se v tom hrabu několik dní a pořád nic. Chvilenku mi fungovala PPPoE, když jsem nastavil u modemu WAN na bridge, ale v okamžiku, kdy jsem to restartoval zase to přestalo šlapat. Vůbec nevím co dál, potřeboval bych poradit minimálně, jakým směrem se mám vydat, jestli přes:

Cable Modem or other connection type that gets IP automatically.
ADSL connection that requires username and password. It is known as PPPoE.
ADSL connection that requires username, password and IP address. It is known as PPTP.
ADSL or other connection type that uses static IP address.
Telstra BigPond Cable Modem Service.
Ale jestli budete mít někdo kompletní návod, budu neskonale vděčněj :)

Díky moc

Nastavení DHCP u O2 přes ASUS  WL-500g Premiu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kubac
hodnocení

Přidávám ještě další obrázky

kubac
hodnocení

Přidávám ještě další obrázky, kdyby někdo k radě ještě něco potřeboval, samozřejmě dodám

Nastavení DHCP u O2 přes ASUS  WL-500g Premiu #2

hodnocení

0x

To druhé- modem bude mít bridge a router to PPPoE, zadáš jméno a heslo.

cz.o2.com/...

Předpokládám že máš ten zyxel bez wifi

kubac
hodnocení

Díky za moc reakci. Zyxel mám samo bez wifi. Nastavil jsem to podle tvé rady a normálně to fungovalo, ale po restartu ASUSu mi zase internet přestal chodit do doby, než jsem ho "znovunastavil na stejné parametry" (nastavil jsem to přes Quick Setup)

Nastavení DHCP u O2 přes ASUS  WL-500g Premiu #3

hmmmm, po restartu chvíli počkej, adsl se nějakou dobu chytá takže jestli na to nejsi moc hrr :) Mě najíšdí adsl router 1-2 minuty, jak kdy

kubac
hodnocení

Děkuju moc, měl jsi pravdu, už mi to lítá *palec**ua*

uffff, málem jsi mě dostal *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]