Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Frame limiter

Od: ukulele odpovědí: 6 změna:
všiml jsem si že když hraju na víc fps tak se mi pc i víc přehřívá , nevíte o nějakém programu , co by mi dovolil limitovat fpska na řekněme 30 fps?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

0x

FPS jdou většinou limitovat v nastavení ovladače grafické karty (nevím jakou grafiku máš ale u AMD je na to přímo "táhlo" kde si nastavíš kolik max fps povolit ve hrách)

ukulele
hodnocení

mam nvidii a v ovladači jsem to bohužel nanašel vím že jde použít nvidia inspector ale ten jde pouze do 30 fps já hledam něco co mi dovolí 25
anon65534

Od jakého výrobce máš kartu? možná má ještě výrobce nějaký program který ti toto umožní u výrobce EVGA by to mnělo jít v EVGA Precision X GPU

To vážně chcete hrát při 25 FPS? Vždyť to je děs... Těch 30 je tak hraničních, dle mě.

ukulele
hodnocení

mam laptop od Aceru pokud je to co chcete vědět

pavelpavel*
hodnocení

0x

Dneska už to mají hry v nastavení grafiky a pokud to tam zrovna není, tak ten Inspector tady vidím je až do 23FPS.

blurbusters.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]