Dobrý den , mam takový divný problém je to v tom , že když hraju hry jako GTA5 , War Thunder , Skyrim , Fallout 4 ... se děje to , že chvilka (asi 5 minut) pohoda 50 až 60 fps najednou bum 7 až 18 fps (tohle trvá cca 4 sekundy) a pak zase pohoda a takhle dokola. můj stroj je laptop Acer aspire E5 grafika GeForce 920m 2GB Vram , procesor intel core i3 2GHz, ram 8GB, Windows 10 64 bit ,volne misto na disku je 500 GB Normálně bych to vyřešil sám ale už nevím co bych mohl , mám chladící podložku takže to nebude tím , že bych pc pekl v kvalitě obrazu to taky neni i s nejnižšima detailama to je stejný , při hraní mám volno min. 1GB ram a v ovladači nvidia jsou hry nastaveny na grafickou kartu . Nevím co dál mam udělat , pokud mi pomůžete budu velmi rád. Děkuji
Zdravím Bobíku to jsem vydedkoval níže, ale pro ověření. To je dvoujádro 2x2 GHz a to je málo na GTA5 a lepší hry. I když grafika to zvládá, tak procesor ne a to je ten problém a dělá to to co tobě. Říká se tomu "procesor brzdí grafiku" Jsou tam okamžiky, kdy ten procesor není schopný vypočítat scénu a objekty a sekne obraz na pár vteřin. Vždycky když chceš něco hrát, tak si najdi minimální požadavky té hry. GTA5 má kupříkladu minimum 10Ghz procesor a ty máš 4Ghz to je pak jakákoliv grafika zbytečná.
Prostě když to pojede na čtyřjádro, tak problém zmizí a uvidíš ten rozdíl. Na youtube máš i srovnávací videa čtyřjádro a dvoujádro i na GTA5 a co to dělá a jaký je rozdíl.
Vlak má sice velké vagony na uhlí, ale neutáhne je. Chce to dva vlaky dopředu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.