Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna podkladu

Od: zbynekj* odpovědí: 4 změna:

Ahoj.Mám oskenovaný text, který je ale na růžovém papíře.Mám dotaz. Jde to nějakým způsobem změnit, aby byl text na bílém podkladu? Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

chtělo by to oskenovat text ještě jednou a v nastavení skenu použít režim monochrome (černobíle). Třeba je ta podkladová růžová dostatečně světlá a třeba se to povede.

Ale předem tě upozorňuji, že skeny skenů a navíc v tomto režimu nejsou zrovna paráda.

hm*
hodnocení

1x

Jako že jen černá/bílá na papíře, papír bílý? To by mělo jít celkem snadno. Nejdřív bych to převedl na černobílý obrázek (černošedobílý), černobíle se to mohlo už naskenovat, a pak bych jen vhodně "upravil úrovně barev" (tak to nazývají v mém GIMPu).

pavelpavel*
hodnocení

0x

Jak píše Hm převed ho jeddnoduše na černobílý.

zbynekj*
hodnocení

Dík za rady. Nakonec jsem přišel na to, že to umí sám scaner.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]