Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření obsahu dokumentu ve Wordu

Od: karamiro* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám problém s vytvořením obsahu dokumentu ve Wordu 2007: Pokud označím jako Nadpis1 řádek, který je značně dlouhý, tak se po vygenerování obsahu stane, že text tohoto nadpisu přesáhne až do oblasti čísel stránek - včas se nezalomí. Co radíte podniknout?

Vytvoření obsahu dokumentu ve Wordu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já myslím, že to je normální, když je text dlouhý. Číslo stránky to nezakrývá a jen se posunulo níž na konec textu. Jak byste si to představoval?

hodnocení

0x

Vyberte obsah, a zkuste potahovat v horním měřítku tahátko "Odsazení zprava". (Mám Word 2013, ale předpokládám, že to bude stejné).

Na druhou stranu, já bych raději přestylizoval nadpisy na kratší.

Vytvoření obsahu dokumentu ve Wordu #2

hodnocení

0x

Možná bude mít někdo lepší nápad - ale já to řeším psaním do wordové tabulky a pak jen "zneviditelním" ohraničení. Jen bez těch teček se budete muset obejít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]