Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk na CD a DVD

Od: cassie* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, nedávno se mi do rukou dostalo DVD, na kterém byl seshora natisknutý obrázek a bylo to vytvořené doma. Nevěděla jsem, že to jde. Nevíte náhodou někdo, jak na to? Vůbec mě nenapadá, jak se to dá udělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luk*
hodnocení

0x

Ahoj :)

musíš mít tiskárnu, která umí tisknout na CD/DVD. Já mám Canon IP4500 a je super :)

Pomocí programu si navrhneš, jak má CD/DVD vypadat,

vložíš disk do podavače tiskárny a klikneš na tisk :)

Důležité je taky mít cd/dvd které má potisknutelnou stranu (printable), jinak toho moc nevytiskneš ;)

havaro*
hodnocení

0x

Umí to od Canonu výprodejová IP4500, letošní model iP4600, z multifunkcí třeba MP630. U tiskárny je přiložen adaptér, do kterého se vloží CD s potisknutelnou vrstvou a ten pak do tiskárny.

Další způsob je koupit samolepky na CD. Jsou to vyražená kolečka na papíru A4. Potiskneš kolečka na papíru a s pomocí adaptéru samolepku nalepíš na CD, ale je to víc pracné a když to nalepíš trochu nepřesně tak to pak může v mechanice házet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]