Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení led pásky do počítače

Od: lukas98 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den ,mám tento počítač czc.cz/... a chtěl bych se zeptat ,jak mám zapojit led pásku alza.cz/... a kam?Zkoušel jsem to do základní desky,ale neni tam žádny vstup.Přijde mi že k tomu chybí redukce.Fakt prosím o radu. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zapojí se přímo na vývod napájecího zdroje (má MOLEX konektor).

Případně si dle typu základní desky (na CZC ji nepíšou) zjistěte, zda má vývod pro LED pásek a kde. Protože bez nějakého kontroleru či zapojení do desky budou jen svítit všechny barvy naplno.

Zapojení led pásky do počítače
lukas98
hodnocení

Prosím pěkne a to je kde,protože já jsem uplnej idiot a absolutně se v tom nevyznám pro mě je to druhej vesmír...moc děkuji za odpoved a za trpělivost s takovým hnupem jako sem já.

Zapojení led pásky do počítače #2

Máte tam hezky zakrytovanou kabeláž, proto to nevidíte :) napájecí zdroj je vlevo dole a z něj vedou kabely. Některé k základní desce, nějaký povede k disku, a určitě tam budou i nějaké volné. Budete ovšem muset sundat nějaký z krytů, abyste se ke kabelům dostal.

lukas98
hodnocení

Odebral jsem celej ten kryt a kouknul se i ke zdroji a nikde nic ..

Zapojení led pásky do počítače #3
Zapojení led pásky do počítače #4
Zapojení led pásky do počítače #5

Podle fotek má zdroj kabely odpojitelné, tedy ty nepotřebné tam nejsou. Očekával bych, že zbytek nepoužitých kabelů vám ale dají v krabici s počítačem.

111®
hodnocení

0x

no tak si kupte mezi HDD rozdvojku napájení. ale nebude to nic dělat jen svítit. Doporučili vám zeptat se u prodejce, tak to dělejte

lukas98
hodnocení

prosím pošlete mi přesně jaký typ kabelu koupit,objednám to a vyměnim fakt sem uplnej hlupák jeste bych objednal něco spatne .pošlete mi odkaz na ten kabel děkuji

gumid

czc.cz/...

Zapoj mezi disk a volný konec na LED

žlutý 12V a černý zem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]