Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,mám tento počítač czc.cz/... a chtěl bych se zeptat ,jak mám zapojit led pásku alza.cz/... a kam?Zkoušel jsem to do základní desky,ale neni tam žádny vstup.Přijde mi že k tomu chybí redukce.Fakt prosím o radu. Děkuji
Máte tam hezky zakrytovanou kabeláž, proto to nevidíte napájecí zdroj je vlevo dole a z něj vedou kabely. Některé k základní desce, nějaký povede k disku, a určitě tam budou i nějaké volné. Budete ovšem muset sundat nějaký z krytů, abyste se ke kabelům dostal.
no tak si kupte mezi HDD rozdvojku napájení. ale nebude to nic dělat jen svítit. Doporučili vám zeptat se u prodejce, tak to dělejte
prosím pošlete mi přesně jaký typ kabelu koupit,objednám to a vyměnim fakt sem uplnej hlupák jeste bych objednal něco spatne .pošlete mi odkaz na ten kabel děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.