Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozadí plochy ve Windows 10

Od: opa® odpovědí: 4 změna:

Mám nastaveno střídání fotek na pozadí plochy. Když se mi objeví nějaká fotka, rád bych doplnil datum pořízení.

Je možno přejít z plochy hned na jméno fotky v adresáři fotek a tam zjistit datum pořízení?

Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x

v adresáři fotek si vyberete konkrétní fotku, kliknete na ni levým tlačítkem myši a ve vlastnostech je datum, kdy se fotka pořídila. Aby se při střídání fotek objevoval i údaj pořízení, je nutno tento údaj v nějakém fotoeditoru na fotku vložit (něco jako datumové razítko).

karel556*

opravuji: pravým tlačítkem myši.

opa®
hodnocení

Děkuji za radu, mě ale jde jenom o to, abych mohl zjistit informace o právě zobrazeném souboru na ploše. Datum bych pak dopsal z nabídky Vlastnosti

hodnocení

0x

Do fotky múžeš vkládat text např. v programu Photo Filtre. V programu otevřeš jednotlivé fotky ze složky kde jsou uložené a napíšeš tam co chceš. Před uložením můžeš text posouvat kam potřebuješ. Pak uložíš.

doplněno 03.09.19 08:50:

Je to přesně to, co požaduješ, při zobrazení fotky budeš mít informace, které na ni napíšeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]