Nejste přihlášen/a.
Mám nastaveno střídání fotek na pozadí plochy. Když se mi objeví nějaká fotka, rád bych doplnil datum pořízení.
Je možno přejít z plochy hned na jméno fotky v adresáři fotek a tam zjistit datum pořízení?
Děkuji za rady
v adresáři fotek si vyberete konkrétní fotku, kliknete na ni levým tlačítkem myši a ve vlastnostech je datum, kdy se fotka pořídila. Aby se při střídání fotek objevoval i údaj pořízení, je nutno tento údaj v nějakém fotoeditoru na fotku vložit (něco jako datumové razítko).
Děkuji za radu, mě ale jde jenom o to, abych mohl zjistit informace o právě zobrazeném souboru na ploše. Datum bych pak dopsal z nabídky Vlastnosti
Do fotky múžeš vkládat text např. v programu Photo Filtre. V programu otevřeš jednotlivé fotky ze složky kde jsou uložené a napíšeš tam co chceš. Před uložením můžeš text posouvat kam potřebuješ. Pak uložíš.
Je to přesně to, co požaduješ, při zobrazení fotky budeš mít informace, které na ni napíšeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.