Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit Facebook

Od: viktor® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,když si zadám na FB svoje jméno,ono se mi ukáže a já ho vymažu a znova napíšu,tak se mi objeví ZOBRAZIT VŠECHNY VÝSLEDKY PRO(moje jméno)-no a mně se tam zobrazí věci,co mám na svém FB veřejnosti i když ho mám pro veřejnost zablokovaný a mám ho nastavený jen pro přátele,-no a otázka zní-jak nastavit soukromí,aby mě to nebylo vidět pro cizí lidi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste se tím prohrabat.. *hledam* 365tipu.cz/...

svetandroida.cz/...

hodnocení

0x

a jak víte, že se to zobrazí veřejnosti? Zobrazí se to vám, protože je to váš profil. Veřejnost to vidět nemusí.

doplněno 01.09.19 21:37:

mimochodem už od nepaměti máte v profilu na facebooku možnost "zobrazit jako", když na ni kliknete, tak se vám ukáže váš profil, jak vypadá pro veřejnost. Tím si můžete ověřit, co cizí lidé vidí a co ne. Stejně tak můžete zkusit, jak váš profil vidí vaši konkrétní přátelé (hodí se, když některé příspěvky zobrazujete jen určité skupině přátel).

doplněno 01.09.19 21:39:

tak ještě EDIT: dřív šlo ukázat, jak se zobrazuje váš profil konkrétním osobám, teď mi jde jen jako veřejný, ale to by vám stejně mělo stačit.

Jak nastavit Facebook

iz*
hodnocení

0x

Věci ve Vašem profilu se Vám zobrazí, protože je to Váš profil a Vaše věci. Zkuste se z FB odhlásit a potom (nejlépe z jiného prohlížeče) otevřít svůj profil . Nebo požádejte někoho, koho na FB nemáte mezi "přáteli", aby si prohlédl Váš profil a poslal Vám screenshoty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]