Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde zapojit jeden kabel s internetem do 2 PC?

Od: nevimnic* odpovědí: 3 změna:

Dobrý dem,

doma mame 3 PC a vedou k nam jen 2 kabely s internetem..., slo by to nejak rozdvojit v PC nebo nejak primo na tech dratech co k nam vedou?

PS: jeden drat vede z venku kde je bedna zamirena na vysilac, ale ten drat se za skrini rozdeli v mensi krabici na dva, jenze ja se k nemu nemuzu dostat..:( je tam spatny pristup..., jestli by to slo nejak rozdvojit nebo ta PC nejak propoij tak mi prosim napiste...:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luk*
hodnocení

2x

Dobrým řešením by bylo použít třeba router. Neměl by to být problém :)

Třeba tento

czechcomputer.cz/...

nebo

czechcomputer.cz/...

hodnocení

2x

Pokud už router doma nemáš tak potřebuješ router- ten má 2 rozhraní- poskytovatel netu a tvá síť (wan a lan)

Nu osobně mam raději asus routery dvtech.shop.ekatalog.biz/... a v pohodě podle ceny jeden z těch tří nejlevnějších. O routeru bez wifi nemá cenu uvažovat- malej rozdíl v ceně.

Jinak tu bylo plno témat o nastavení, stačí napsat do vyhledávače tady na fóru nastavení routeru a vyjede ti toho dost, každopádně písni kdyby něco.

kubac

Ahoj mavericku,

koukal jsem na několik diskusí, kde jsi radil jak pomoci se zapojením internetu atp. Založil jsem nové diskusní vlákno s názvem: Nastavení DHCP u O2 přes ASUS WL-500g Premiu, rád bych tě požádal o nějakou dobrou radu.

Moc děkuju,

akub

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]