Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Messenger pouze pro přátele

Od: morena odpovědí: 6 změna:
Doufám že mi tady někdo poradí protože googlím, hledám ale pořád nenacházím. Prosím, mám messenger aplikaci v mobilu a ráda bych, aby byl viditelný pouze pro přátele co mám na fb. Nechci aby mě tam jakkoliv dohledali cizí lidé. Je to možné? Už jsem z těch zpráv zoufalá :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

agraelos*
hodnocení

2x

Mělo by to bejt standardně v nastavení, příp. nastavení Facebooku. Můžete dát vědět, pokud to nenajdete.

morena
hodnocení

Hledám v celém nastavení ale opravdu nemůžu najít :(
agraelos*

Ok. Zejtra na to kouknu a ozvu se. :)

morena
hodnocení

Moc děkuji!
agraelos*

Koukám, že se mi neodeslala odpověď a pak sem byl neočekávaně nepřítomnej, omlouvám se. :) Takže, v samotnym Messengeru Lite, co mám, to zřejmě neni. Je potřeba se přihlásit normálně na stránce Facebooku, přejít do "nastavení" a tam dát kolonku "nastavení soukromí" -> sekce "Jak vás lidé můžou najít a kontaktovat". Nebo popř. kolonka "blokování". Podobné nastavení je když tak i v aplikaci Facebook. Když by něco, klidně se ozvěte.

morena
hodnocení

Moc děkuji ale všechno marné, v aplikaci nic takového nemám. Ale ještě to zkusím z PC tak uvidím. Děkuji za ochotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]