Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci si pořídit novou grafiku

Od: matyscze1 odpovědí: 5 změna:

Ahoj všem, chtěl jsem se zepta, jestli mi můj počítač rozjel GeForce GTX 1050Ti low profile.

Muj PC: Optiplex 755

Intel Dual 2 Quad Q6700 2,66GHz

4gb ram

1TB HDD

předem díky za odpověd . :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x

ještě by to chtělo vědět třeba výkon zdroje, ve specifikaci karty je minimálně 300W, můj názor je, že kartu počítač rozjede, ale co dál, málo údajů pro odpověď.

matyscze1
hodnocení

Výkon zdroje mám 350 W

Jinak si prosím napište jaké údaje chcete, rád vam odpovím :)

debilko
hodnocení

0x

Zainvestoval bych do RTX, GTX je již zastaralá.

vasek1
hodnocení

0x
Né vždy to znamená špatná... Třeba 1660 ti nebo 1070 jsou velmi výkonné.

hodnocení

0x

Asi jakákoliv investice do toho PC bude zbytečné vyhození peněz. Jedná se o 12 let starý kancelářský PC, který má ještě DDR2 paměti a deska dokáže ovládat paměť grafické karty maximálně GDDR3. Takže buď se poohlédnout po nějaké staré grafice za pár stovek, jinak vyměnit celý stroj.
Odpověď na otázku tedy bude: Fungovat to možná bude, ale určitě to nevyužije ani trošku toho grafického výkonu navíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]