Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sim karta,PIN kod

Od: novak1* odpovědí: 4 změna:

Teď jsou sim karty bez pin kodu.Ale PUK kod tam je .A na co?

Jako by se dal zadat na tu sim kartu pin kod aby byla ochrana? A nebo jak to udelat aby tam bylo neco na ochranu ,když už nedávají pin kod z výroby.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rorschach*
hodnocení

0x

Já teda když jsem si naposledy kupoval novou simku tak to poprvé chtělo pin a pak jsem si to deaktivoval. Mám stejně kredit a 200kč kreditu mi vydrží klidně půl roku takže zloděj by si moc nepomohl což ani s mým telefonem by si nepomohl.

Co máš za telefon, že nejsi schopen si pin zabezpečení zapnout? Já mám telefon s androidem a tam to je v nastavení-zabezpečení. U jáfounů nevím

novak1*
hodnocení

Takový levný telefon mám Alkatel, skoušel jsem to ale nejak to nešlo ,sim kartu mám Tesco mobil.

rorschach*

Zkus napsat přesný typ Alcatelů třeba bude někdo vědět přesnější postup nebo se to bude dát najít určitě bude víc typů, ale uměli to vypnout-zapnout všechny staré mobily a umí to i dnes i ty hloupé bez androidu nebo ios. Moje mamka má hloupý telefon Aligátor a i ten to umí

novak1*
hodnocení

Je to Alcatel onetouch 1052D,takový levný. Jenže když zadám pin kod do telefonu on se neprenese do sim karty.Já tu sim kartu dávam do počítače na internet. Tam se ten pin kod asi nedostane.Tam by se mi hodil pin kod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]