Nejste přihlášen/a.
Ahojky
Ještě jednou, posledně - nevím jestli so dostal e-mail, ale odpověď jsem nedostala? Ani do spamu nic nepřišlo, najdi mě prosím na tom profilu, raději se ještě zopakuji:
Dost mě přitahuješ, dělám kousek od tebe, fakt nevím jak tě oslovit, protože nejsem úplně v jednoduchý situaci. Najdeš mě zde na tomhle webu , vyhledej mě tam pod nickem "rozaliinda" a napiš - nikomu nic neříkej udělej to pro mě díky.
Vše vysvětlím, nemůžu ti psát oficiální cestou přes telefon, chci být inkognito alespoň první dny, ok?
Pozdravuje.
Petra
Vůbec nevím o co jde, žádnou petru neznám - na odkaz jsem neklikal - mail jsem smazal.
A na žádných pochybných stránkách jsem nebyl.
Co s tím poradili už jiní - smazat.
Občas taky něco podobného dostávám. Samozřejmě to ignoruji, ale docela mě baví představa, jak se dotyčná, údajně mladá holka (pokud to teda čirou náhodou není šerednej chlap ) rozplývá a touží mě zase po čase vidět, i když jsem o ní za posledních 65 let ani neslyšel, natož abych jí na sebe dával kontakt (a tak špatnou paměť zase nemám). Myslím, že kdyby to teda myslela vážně a kdybychom se někde potkali, asi by jí z toho setkání klepla pepka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.