Nejste přihlášen/a.
Ahoj, koupila jsem si na aukru projektor, táta přimontoval na strop. Problém je, že když ho pustím, obraz je a) vzhůru nohama, přestože je namontovaný správně b) obraz není obdélník ale nějaký deformovaný kosočtverec. Nemám s projektory zkušenosti, půjde to vyřešit nebo se jedná o pokažený kus? Kontaktovala jsem prodejce ale bez reakce. Český návod jsem taky nenašla jenom anglický ale v tom jsem se odpovědi nedobrala. Je tu někdo s radou, kto projektory používá? Dík.
Dle manuálu (v češtině) viz benqesupport.blob.core.wi/...
stačí pro srovnání sešikmení na dálkovém ovladači zmáčknout šipku dolu, případně nahoru viz obrázek. Pokud dálkové ovládání nemáte, tak ta samá tlačítka jsou i na projektoru viz druhý obrázek.
Pro převrácení obrazu se musí do nastavení. Konkrétně Menu -> základní -> umístění projektoru -> podle umístění (před plátnem nebo za plátnem) si nastavte požadovanou pozici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.