Nejste přihlášen/a.
zdravím, před prá dnama jsem si koupil nový ntb od hp, včera jsem udělal čistou instalaci abych se zbavil zbytečných programů, všechny aktualizace proběhli v pořádku ale chybí mi mezi naistalovanýma programam intel control panel, přitom mi to v počítači ukazuje že ho mám a otevřuho, i audio control od hp se mi ukazuje a přitom ho nemohu najít v ovladacích panelech a jde načíst poradíte mi prosím?
děkuji dopředu za odpověd
dankoss
Tak to už nevím .Možná bych zkusil znovu přeinstalovat - ale žádné ESETY apod. bych si neinstaloval.Já se spoléhám pouze na Zabezpečení Windows.Deset let žádné problémy.Zkoušel jsem ale pouze zpomalují PC a nic z toho.
děkuji, problém byl vyřešen, četl jsem na netu že po posledni aktualizaci win 10 intel udělala nový ovladácí panel ktery se stahuje automaticky pres microsoft storee nebo pri aktualizaci OS, ovládací centrum intel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.