Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny, pře pár dnama jsem si pořídil notebook od hp a všiml jsem si že mam moc zbytečných věcí v nt
chci se zeptat co mohu odstranit po případně nebo to co mám označené na obrázku
Hp Intel core i3 7020U Kaby Lake
8gb ram ddr4
Intel HD Graphics
1tb HDD
díky dopředu za vaše rady
Dankoss
Ten Intel PRO/set wireless bude asi ovladač k síťovce, takže ten asi ne. Synaptic pointing je zase ovladač k touchpadu. No a Úložná technologie intel rapid je k SSD disku.
Možná by šlo něco z těch HP srágor, ale obvykle pak přestávají fungovat ty různá speciální tlačítka.
Zbavil bych se toho ESETu, ale to budou určitě někteří kolegové kritizovat.
Kdyby to byl můj notebook, tak naformátuju disk a spustím tam čistou instalaci Win10.
ted premyslim jestli preinstaluji win10 pres flashku, ale otazka je jestli se mi nainstalujou automaticky ovladace jako u asus notebooku co jsem mel pred lety
tak jdu stahovat win10 a pres rufus na flashku, dekuji, nahodou nevite jaky majo hp klavesku?
Byl by odkaz na ten článek?
Rufus běžně používá k tvorbě instalačního média spousta lidí, firem, atd.
Tady je to lépe popsáno. Před tím jsem spěchal. Media Creation Tool je super. Jinak je vše na stránkách Microsoftu.
No... tohle je návod jak vytvořit instalační disk pomocí nástroje Microsoftu. Což uznávám je nejjednodušší, protože si sám stáhne potřebné ISO a vytvoří co je třeba.
Nikde tam ale nepíšou varování před Rufusem či jinými programy. Jak jste psal ve své předchozí odpovědi.
V okamžiku kdy mám někde na disku či úložišti ISO soubor, je totiž mnohem jednodušší použít Rufus, protože Media Creation Tool to tahá po netu a ISO na disku ignoruje... takže je v tomto případě pomalejší.
Teď před měsícem jsem to řešil.Také na HP.Prostě jsem udělal čistou instalaci podle zde tohoto návodu.
Pokud máš na disku něco tak zálovot,myslím tím fotky dokumenty apod.
Dále postupovat podle zde uvedeného...: cistepc.cz/...
Vynikající na tom je že si stáhne pouze nové aktualizace.Potom si znova nainstalovat Chrome a je hotovo.
I když se člověk pustí do odinstalací,stejně tam zbytky zůstanou.Tohle je zaručené.
Pokud použiješ Media Creation Tool.Tak nemusíš nic nastavovat .Normálně si Media ... stáhni do svého Notebooku a postupovat podle pokynů.Nepotřebuješ ani Flešku.
Dal jsem to sem kvúli media abys to nemusel hledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.