Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrží 20 giga dat?

Od: hana1 odpovědí: 9 změna:

Jak dlouho vydrží při běžném používání 20 giga dat v mobilu? (běžným užíváním myslím tak cca 1h dopisování si na fb a tak půl hodiny klasického projíždění internetu...žádná videa, stahování). Nikdy jsem internet v mobilu neměla a absolutně nemám představu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
S takovým použitím měsíc bez problému, i déle (předpokládám, že se jedná o data na měsíc).
Nejvíc žerou videa ve vysokém rozlišení.
Za červenec se mi podařilo prosurfovat na mobilu 80 GB, ale to jsem se opravdu neomezoval, bylo tam pár hodin youtube videí v 1080p a stažená řada seriálu.
vernon
To máš dobrý. Já mám neomezený firemní tarif a měsíčně spotřebuju cca 200GB dat... A to se omezuju, není totiž čas furt čumět do mobilu...

hodnocení

1x
Ja pouzivam na mobilu 2 maily (tam jsou i prilohy), whatsapp, internet a kdyz je potreba tak waze navigaci. I kdyz jsem ho mel pres tydenni dovolenou kazdy den tak jsem se nedostal ani na 1GB. Ale az na prilohy mailu nestahuji a videa malokdy.

hodnocení

1x
Velmi dlouho.
Když jsem na dovolené kontroloval pouze poštu 3x denně, tak za 10dnů jsem spotřeboval cca 15MB dat.
Za stejnou dobu spotřeboval kamarádův syn cca 20GB a to zcela bez problémů.

hodnocení

0x

Mám pouhých 2GB dat a v tom Tvém avizovaném režimu bez videí to zvládám, tak těch dat máš až dost... Myslím, že můžeš být v pohodě!

hodnocení

0x
Já mám 1 GB a stačí mi to. Pravda, videa na telefonu nestahuji, nebo jen zcela výjimečně.

hodnocení

0x
Na měsíc -pokud to bude bez videa - zcela bez problémů. Mimochodem, v mobilu jde objem dat zjistit ze statistiky, můžeš se podívat na spotřebu u jednotlivých aplikací dle nastaveného časového období.
"Nikdy jsem internet v mobilu neměla a absolutně nemám představu."
To se blbě zjišťuje, kolik toho tak spotřebuje ;)

hodnocení

0x

Pokud je to bez videa, tak pohoda. Já mám 1.5 giga a na měsíc je to pro mě tak akorát (a i kdyby, po vyčerpání se mi jen sníží rychlost a jede se dál).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]