Nejste přihlášen/a.
Mám Acer Aspire 5 a potřebují ho mít pořád zapojený na 220 V. Jenže když se nabije baterie na 100% tak pípne a za dalších 10 sekund znova pípne a tak pořád dokola. Je jeden rok starý a dříve to nedělalo. Vypnout zvuk sice pomůže,ale není to řešení. Když se dívám na film, tak mi nepůjde zvuk. Poradí někdo čím to může být a jak odstraním nebo vypnu to pípání?
Děkuji
Momentálně jsem na stolním PC, tak se nepodívám do nastavení nabíjení baterie. Z popisu to na mě dělá dojem, že máte nastaveno, že bude baterii nabíjet např. při poklesu stavu baterky na 99%. Takže nabíjí na 100%, oznámí nabití. Přestane nabíjet a baterka klesne na 99%. Dělat by to nemělo. Když jede ze sítě, neměla by hodnota stavu nabití klesat a už vůbec ne takhle rychle. Zkuste pokus a přenastavte to třeba na 80%. Uvidíte, co se bude dít, jestli se aspoň interval prodlouží. Jestli se nechá vypnout samotný zvuk signalizace nabíjím / nenabíjím takhle z hlavy fakt nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.