Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc case osvětlení komponent

Od: lukas177 odpovědí: 14 změna:

Prosim o radu,mám tento počítač czc.cz/... a potřebuji se zeptat co v bedně kromě grafické karty bude svítit,mezi obrázky enii fotka když je zapojen,tak se radši zeptám.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juraja*
hodnocení

0x

Tak ho máte,nebo ho chcet koupit?

Pokud máte, tak snad víte co vám v bedně svítí.

ale nejlepší je se zeptat přímo v CZC.

pavelpavel*

Jasně že ho nemá, nebo si dělá z lidí srandu. At si ho zapne a zhasne.

hodnocení

0x

Já tedy pracuji s počítačem spoustu hodin denně, ale nechci umřít neinformovaný, proto mě zajímá -

K čemu je dobrý když něco v počítači svítí? To jako že se procesor - klaustrofobik nebojí temné bedně a maká víc?

Když to svítí, je to kůl. Dokonce jsou i svítící chladiče. *zed*

To jako místo na monitor čučím pod stůl do bedny? Holt, jsem již starší pán a jsou věci, který už asi nepochopím.

@jenyk Já nevím. Ledky, co nemůžu odstřihnout, tak přelepuji.

V bedně at si bliká co chce. Tam nevidím a stejně tam nekoukám.

Jsou lidi, kterým se to líbí, stejně jako jsou lidi, kterým se líbí blikající barevná světýlka o Vánocích. Já se neřadím ani k jedněm, ale nikomu to neberu.

Právě to jsem nepochopil - co z toho, že něco v bedně svítí jen pro to světlo. Třeba některé řídící jednotky CNC mašin mají taky na bedně LEDky, jenže ne kvůli ,,cool´´ vzhledu ( ostatně ten v zavřeném rozvaděči málokdo ocení, ale jde o stavové signálky, které ukazují, v jaké ,,náladě´´ je ona řídící jednotka.

mot
kdyby ste mel trochu vseobecneho rozhledu, tak vite ze se treba delaji case s pruhlednou bocnici a pak se muzete kochat, jak vam ruzne komponenty sviti. Ano, na fukci to vliv nema, je to jen efekt. Stejne jako kdyz si nekdo vytuni auto. Nebo kdyz ma nekdo na tricku hezky obrazek. Uz to chapete?
juraja*

Auto vytuním a jezdím.

Bednu vrazím pod stůl a nevidím.

Tak chápu, že se to někomu líbí. Jen mě asi trochu uniká smysl. Sedím u kompu, bednu mám pod stolem, tudíž na ni nevidím a pro mě za mě, ať si tam bliká co chce.
Jedině mít bednu na stole vedle monitoru.
Ale uznávám, že každýmu se líbí něco jiného.
@juraja právě že dnes (a nejen dnes, ale už dlouho předtím) má plno lidí svůj počítač vystavený na očích, a ne koplý někde pod stolem. Ale analogie s autem je stejná.
Buď si koupím obyčejné auto, kterým jezdím a neřeším, nebo si koupím leštěnku, kterou jezdím, ale taky jí každý víkend dopřeju očistu a mám ji i pro radost a "na koukání".

pavelpavel*
hodnocení

0x

A proč se ptáš nás, když ho máš doma? To jako myslíš, že my to víme a ty ne? *zed* Chceš radu? Zapni ho a zhasni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]