Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posunutý monitor

Od: martinna* odpovědí: 3 změna:

Pěkný večer,prosím jak posunout tapetu se složkami na monitoru. asi jsem se něčeho dotkla a prvou stranu. monitoru mám složky přes sebe a na levé mi vyskočil obdélník kde je napsaných 6 řádků/ s:počítač,...disketová jedn...systém c...záloha D...vyměnitelný disk...díky přede za radu

doplněno 21.08.19 20:32:

Děkuji všem..opraveno...díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Můžete vložit snímek obrazovky? Posunute ikony se stavaji bezne, ale to leve rozlozeni diskovych jednotek me mate.
Prekryte ikony (pokud nemate nainstalovany program, ktery si to pamatuje) vratit na puvodni misto nejde. Lze ikony na plose vyrovnat do mrizky pres prave tlacitko na plose, ale tim se seradi postupne od leveho horniho rohu pod sebe do sloupcu. Pretahnout na puvodni misto musite sama.
Napiste i operacni system, abychom odpovidali konkretne, ale obrazek (printscreen) napovi nejvic..

athenaise*
hodnocení

3x

zkuste na ploše najít - ovládací panely-rozkliknout a pak hlavní panel a také rozkliknout...tam najdete nastavení plochy

kepler*
hodnocení

2x

Pravým myšítkem kliknout na plochu (tapetu), klepnout na ROZLIŠENÍ OBRAZOVKY. Tam nastavit jiné rozlišení a pak znovu zadat žádané rozlišení. Občas se mi to taky stává, zvláště potom, co PC déle spí, třeba přes noc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]