Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám plochu bez ikon

Od: veselekacatko* odpovědí: 6 změna:

dobrý den...mám problém s plochou...měla jsem v počítači trojana a po vymazání spybotem se mi na ploše po startu přestali zobrazovat ikony, ale i lišta se startem...musím to nahazovat přes správce úloh což je dost pracné. Nevíte prosím někdo jak tento problém opravit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Zkus obnovit systém případně opravit z instalačního CD

můžeš vyzkoušet program TuneUpUtilitis nebo

Taskbar Repair Tool Plus!
kellys-korner-xp.com/...

doplněno 19.01.09 12:30:

Netuším, proč se mi odkaz zobrazuje tak blbě, bez toho htm. Pokud se zase zobrazí stejně, nakopíruj do adresního řádku celý odkaz i s htm a klepni na enter.

doplněno 20.01.09 18:51:

Zdraví, děkuji za upozornění na tlačítko pro vložení odkazu a snad tedy upravuji už naposledy

www.kellys-korner/...

troja*

zkusil jsem link opravit - nejde to, tedy znova

kellys-korner-xp.com/...

doplněno 20.01.09 10:53:

... závada není na Všem přijímači ...

výtka
Upozornění od sys maverick 20. 01. 2009 11:15:27

Na odkaz je přeci nad rámečkem s odpovědí specielní tlačítko a to by mělo běhat v pohodě.

kellys-korner-xp.com/...

troja*

zkusil jsem link opravit - nejde to, tedy znova

kellys-korner-xp.com/...

doplněno 20.01.09 18:59:

www.kellys-korner/...

fajn, funguje to - díky

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Není po kliknutí pravou myší na plochu v nabídce "Obnovit Active Desktop"? Jenom nápad...

honza2581*
hodnocení

0x

Zkuste to projet CCleanerm a jinýma čistícíma utilitkama.

hodnocení

0x

1) dělá to i pod jiným uživatelem? Pokud ano tak by možná nebylo od věci provést opravnou instalaci. Ne reinstalaci, jen opravnou- nabootovat z cd, spustit instalaci a až to najde starou verzi win tak dát opravit-R, je to ještě před volbou disků

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]