Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mohl by mě někdo poradit,jak nainstalovat titulky ve staženém seriálu EL CHAPO,z ULOŽ.TO,prosil bych nějak polopaticky,protože nejsem žádný počítačový přeborník,děkuji.
Titulky jsou textove soubory, které se neinstalují, ale stačí je jen stáhnout a v mediálním programu načíst společně s videosouborem. Většina programů, když se soubor s titulky jmenuje stejně jako soubor s filmem, tak titulky načte automaticky, jinak je vždy možnost (většinou přes pravé tlačítko) je v programu načíst.
titulky ke stažení zde: titulky.com/...
Ano,děkuji,ale já to mám stáhnutý ne s VLC,ale vypadá to jako klapka před kameru,když se točí filmy,VLC mám nainstalovaný,ale vůbec nevím,co a jak tady s tím,jak jste mi zobrazil,mám dělat.
do složky si stáhnete film, do stejné složky si stáhnete textový soubor-titulky. Obé se musí jmenovat stejně. Po spuštění ve VLC přehrávači se automaticky spáruje - pokud tedy k sobě pasuje...
Dobrý den. Přesně jak píše jmlc. Já jen dodám, že titulky by měly pasovat na ten onen film, i když VLC umí titulky posunout. A pokud chcete titulky do filmu trvale, pak to umí AVI ReComp i jiné programy. Titulky se neinstalují. Pokud chcete soubor jen shlédnout na počítači, zkopírujte jeho název a nakopírujte ho do názvu titulků. Po spuštění filmu, se Vám spustí i titulky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.