Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat titulky v notebooku ASUS

Od: viktor® odpovědí: 6 změna:

Zdravím,mohl by mě někdo poradit,jak nainstalovat titulky ve staženém seriálu EL CHAPO,z ULOŽ.TO,prosil bych nějak polopaticky,protože nejsem žádný počítačový přeborník,děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Titulky jsou textove soubory, které se neinstalují, ale stačí je jen stáhnout a v mediálním programu načíst společně s videosouborem. Většina programů, když se soubor s titulky jmenuje stejně jako soubor s filmem, tak titulky načte automaticky, jinak je vždy možnost (většinou přes pravé tlačítko) je v programu načíst.

titulky ke stažení zde: titulky.com/...

Jak nainstalovat titulky v notebooku ASUS
hodnocení

Ano,děkuji,ale já to mám stáhnutý ne s VLC,ale vypadá to jako klapka před kameru,když se točí filmy,VLC mám nainstalovaný,ale vůbec nevím,co a jak tady s tím,jak jste mi zobrazil,mám dělat.

Podle té "klapky" tipuji, že máte windows 10ky, kde se program jmenuje Filmy a TV pořady
V něm je nastavení titulků hned vlevo dole viz image. Stačí kliknout na ikonu titulků a proklikat se na místo, kam jste stáhl titulky
Nebo pokud chcete vyzkoušet, jak vypadá přehrávání ve VLC, stačí na zkoušku kliknout na jakýkoliv video soubor pravým tlačítkem myši a z nabídky vybrat Otevřít v programu a zde uvidíte (pokud ho máte nainstalovaný) jednu z možností i program VLC. Tento program je plně lokalizován do češtiny a má mnoho nastavení (přes pravé tlačítko) ale hlavně podporuje mnoho formátů, kodeků, klávesových zkratek a je to zkrátka oblíbený program :) Pokud Vám bude vyhovovat, můžete si jej nastavit jako výchozí program a to přes taktéž přes pravé tlačítko na souboru -> Oteřít v programu -> ale zde dáte "Zvolit jinou aplikaci" -> zde vyberete VLC a o trochu níže zaškrtnete volbu "K otevírání souborů ... vždycky použít tuto aplikaci"
Jak nainstalovat titulky v notebooku ASUS #2
Jak nainstalovat titulky v notebooku ASUS #3

hodnocení

4x

do složky si stáhnete film, do stejné složky si stáhnete textový soubor-titulky. Obé se musí jmenovat stejně. Po spuštění ve VLC přehrávači se automaticky spáruje - pokud tedy k sobě pasuje...

hodnocení

4x

Dobrý den. Přesně jak píše jmlc. Já jen dodám, že titulky by měly pasovat na ten onen film, i když VLC umí titulky posunout. A pokud chcete titulky do filmu trvale, pak to umí AVI ReComp i jiné programy. Titulky se neinstalují. Pokud chcete soubor jen shlédnout na počítači, zkopírujte jeho název a nakopírujte ho do názvu titulků. Po spuštění filmu, se Vám spustí i titulky.

hodnocení

2x
Titulky se nemusí ani stejně jmenovat, ani nemusí být ve stejné složce jako seriál. Po spuštění VLC klikněte na tuším nabídku Titulky, zde dáte Otevřít a vyberete cestu k titulkům. Možná to nepíši úplně přesně, jsem na mobilu, ale princip je stejný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]