Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už delší dobu mi sluchátka hrozně lehce vyskakují z konektoru v mobilu. ( Huawei P9 ) I když je mám připojené třeba v kapse, stačí nějáký určitý pohyb a vyskočí. Měl jsem podezření na samotná sluchátka, ale dělá to i u jiných sluchátek a taky u jiných Jacků ( reproduktory ).
Nevíte někdo kolik by mě stála případná oprava konektoru nebo zda to lze něják jednoduše opravit vlastnoručně?
Díky
0x
Tipuji, že se jen zanesla zdířka konektoru nečistotou. Prachové chuchvalce z kapsy, atd...pak konektor nedosedne až na dno a vyskakuje.
Stačí něco nevodivého a úzkého...třeba párátko... a jemně to vyšťourat. Ale samozřejmě to chce mít trochu zručnost, abyste tam ty nečistoty naopak neudusal. Spíš to chce jakoby páčit...ALE JEMNE !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.