Nejste přihlášen/a.
Po letech dobrých služeb mého mobilu Nokia,jsem si už musela pořídit tak zvaný"chytrý" mobil.Už jsem se ním naučila zacházet,jen bych potřebovala vysvětlit,jak je to s těmi daty.Vím,že když jsem na wifi,tak je nečerpám.Tak jestli se mnou placená nevyčerpaná data nějak převádí.Omlouvám se jsem v tomto naprostý laik,ale chci mít jasno.
Data máte v závislosti na smlouvě či dalších možnostech domluvených s operátorem, který vám poskytuje možnost volání, případně dodává data.
Někdo má data zakázána nebo je prostě neplatí - předplacená karta, paušál s omezením... Někdo má data pro případ potřeby - třeba já 100MB za 49,-kč na měsíc. Pokud nevyčerpám, mám smolíka, platí se za aktivaci měsíčního balíčku.
Někomu se převádí volné minuty z minulého měsíce, ale jestli i nevyčerpaná data, to tedy netuším.
Takže dotaz je jasný, ale na špatném místě - tažte se svého operátora.
Doporučení: nechte si zablokovat aktualizace z datového připojení - mohlo by se stát, že za jeden den bez vašeho vědomí vyčerpáte všechno. Pokud máte možnost automatického obnovení dalších dat za poplatek, také toto si zablokujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.