Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, potřeboval bych poradit ohledně routeru. Mám doma router a net tím pádem rozdvojenej do stolního pc a do notebooku.Internet mi šlape na jedničku a signál z routeru je super.Ale mám problém s tím, že když notebook není připojenej do zásuvky, tak internet, který jde vzduchem z routeru, mám strašně pomalý, ale v okamžiku kdy napájecí kabel připojím, hned to lítá jako o život.Nevíte někdo v čem by mohl být problém, jestli se to dá v nootebooku někde nastavit nebo jestli napájecí kabel funguje i jako jakási anténa a bez něho to nejde? Díky předem za odpovědi.
Ne, wifi v notebooku má anténu v těle notebooku, případně okolo obrazovky. Vzal bych to z opačného konce, za předpokladu že wifi ti jinde běhá v pohodě a neni tedy vada třeba v základní desce- což je taky možnost tak máš nastavený na routeru wifi kanál který se netříská s někym jiným? Už jsi ho měnil? Neni to nějaký tarý notebook? Na baterku je většinou podtaktovaný a net by byl pomalý, přesněji tedy prohlížeč netu což by znamenalo pomalý net
Notebook mám nový, mám ho doma asi 14 dní, tak počítám, že tím to snad nebude. Nenapadá mě čím by to mohlo být.Zkusím nějaký jiný prohlížeč, mám Internet Explorer 6.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.