Zdravim všechny, momentálně řeším takový zásadní problém s mojí klávesnicí. Vždy, když se snažím něco napsat a zmáčknu mezerník, tak mi to napíše několik nul za sebou a vyskočí mi vlevo nahoře okénko s hlasitostí a nebo mi to vypne danou aplikaci co mám otevřenou. Podobně mi blbne i např. klávesa “1” na numerické části klávesnice, našlo by se těch kláves možná i více, ale důležité je, že mi fungují klávesy s písmeny. Zkoušel jsem podle mého názoru vše až, na reinstal pc... ( reset driveru klavesnice, reset nastaveni ve windows atd, zajimave je,že když jsem připojil starou klávesnici vše bylo ok...) momentálně píšu z mobilu. Typ klávesnice: Fnatic gear rush g1 ... za každou radu budu vděčný.
Pokud se klávesnice po polití hned vytáhne z PC, rozebere a vysuší, je to OK. Pokud ne, vyzkratují a vypálí se vodivé cestičky na foliích a je to KO a dělá to přesně to co popisujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.